Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártás technológia képes leírás - Technológia.tlap.hu
részletek »

Gyártás technológia - Technológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: technologia.tlap.hu » Gyártás technológia
Keresés
Találatok száma - 14 db
Fémtechnológia - S-77 Kft.

Fémtechnológia - S-77 Kft.

Cégünk lézervágással, élhajlítással, hegesztéssel, porfestéssel és egyéb fémmegmunkálással foglalkozik. Modern gépparkunk, tapasztalt, szakképzett munkatársaink biztosítják a precíz, pontos, gyors munkavégzést! Egyedi és tömeggyártásra is adhat le rendelést nálunk, az árkalkulációt személyre szabottan készítjük el Önnek! Igény esetén vállaljuk az alkatrészek megjelölését, ezekre történő céges logók elhelyezését, gravírozását. Az elkészült termékeket, anyagokat a megrendelt címre kiszállítjuk, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia! Várjuk hívását, amennyiben kérdés merült fel Önben, szakképzett kollégáink örömmel megválaszolják azt! Tegyen próbára minket!

GlaxiSmithKline - gyógyszergyártás

GlaxiSmithKline - gyógyszergyártás

A GlaxoSmithKline - a világ egyik vezető kutatásorientált gyógyszergyártó és egészségmegőrző vállalata - elkötelezett az emberek életminőségének javítása iránt. Vezető szerepet tölt be a védőoltások, a fertőzések, a központi idegrendszeri és légúti betegségek gyógyításában. A cégcsoport hazai össz-árbevétele alapján Magyarország első kétszáz legnagyobb vállalata között szerepel.

Gyártástrend

Gyártástrend

Szármaró kompozit anyagokhoz: A Sandvik Coromant új, kompozit anyagokhoz használatos szármarója a vállalat CoroMill Plura termékcsaládját bővíti. Intelligens csapágytechnológia: Az SKF Insight technológia forradalmi újdonság a csapágyakba integrált intelligens vezeték nélküli rendszerek területén. Kalibrált felügyeleti rendszer: A DS1000 3D-s szenzort gyárilag mikrométeres pontosságú, valós mértékegységű adatok mérésére kalibrálták...

Technológia magazin hírek
Újabb magyar műhold állhat pályára
Újabb magyar műhold állhat pályára Újabb magyar műhold állhat Föld körüli pályára jövőre - hangzott el a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön. Dudás Levente, a projekt műszaki vezetője azt mondta, hogy a SMOG-1 2018 második negyedévére kapott startidőpontot, amely azonban valószínűleg tolódik majd. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen fejlesztett Zsebi becenevű...
Második világháborús Moszkitót építenek újjá frissen talált tervek alapján
Második világháborús Moszkitót... Pietsch Judit, az MTI különtudósítója jelenti: Második világháborús Moszkitó...
A Cern adatközpontjában már több mint 200 petabájtnyi adatot tárolnak
A Cern adatközpontjában már több mint... Mérföldkőhöz érkezett az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet adatközpontja...
Kiváló minőségű csőhajlító, élhajlító

Kiváló minőségű csőhajlító, élhajlító

Egy kézben a technológia megtervezése, gépek beüzemelése és karbantartása, a vállalkozásfejlesztés, valamint a finanszírozási folyamat megtervezése, menedzselése. Cégünk kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmaz, legyen szó csőhajlítóról, esztergagépről, lézervágóról, plazmavágóról, szikraforgácsolóról vagy akár egy portálmarógépről. Megrendelésén magasan képzett gyártástechnológusok, szervizmérnökök, pénzügyi szakemberek dolgoznak, hogy beruházása sikeresen megvalósuljon. Ügyfélszolgálatunkon bármikor felteheti kérdéseit, szakembereink készséggel válaszolnak! Hívjon bátran!

Lemezmegmunkálás korszerű technológiával

Lemezmegmunkálás korszerű technológiával

Teljes körű üzletberendezés szakértőktől. Választhat raktárról elérhető termékeink közül, de megtervezhetjük és legyárthatjuk üzlete egyedi berendezését. Profi gépeinkkel bérmunkában vállaljuk a fémmegmunkálás, a fémbútor vagy vitrin gyártás feladatait, amelyek közé tartozik többek között a lemezmegmunkálás, a vízsugaras és lézervágás, illetve a szinterezés. Kínálatunkban számos kiegészítő is elérhető, temérdek speciális terméktartó és próbababa közül választhatja ki az igényeinek megfelelőt. Keressen fel minket!

Lézervágás

Lézervágás

Lézervágás gyorsan és kedvező áron: Mi mindent tudunk amit a lézervágásról tudni érdemes. Szakembereink több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a lézervágás területén, így számunkra nincs bonyolult vagy megoldhatatlan feladat. A tervezéstől a tanácsadáson keresztül a kész termékig minden munkafázisban támogatjuk ügyfeleink elképzelésének pontos megvalósítását. Legyen akár részletesen előkészített vágási program, vagy csak egy kézzel rajzolt ábra, bármilyen tervből megvalósítható alkatrészt tudunk gyártani. Technológia A lézervágási feladatokat a Trumpf L3030 ? as CNC lézervágó gépünkkel végezzük. A TruFlow lézertechnológiának köszönhetően gyorsan, pontosan és gazdaságosan tudjuk elkészíteni a munkadarabokat.

Pkontode Alumíniumöntöde

Pkontode Alumíniumöntöde

A 'PK' Alumíniumöntöde Kft., egy kokilla öntő üzem, amely a formaépítéstől kezdve a legigényesebben elkészített alumínium kokilla öntvényeket kínálja fel (hőkezelve is). Bízzanak meg elvégzendő feladataikkal és mi örömmel valósítjuk meg Önökkel együtt a legtökéletesebb megoldást! Mi komolyan vesszük kívánságaikat! Minden az Önöktől kapott információ fontos számunkra! Ezért ne vonakodjanak minket megkérdezni bármilyen kérdésük felvetődik, hogy kezdeményezést és javaslatot tudjunk adni. Ennek legegyszerűbb és leggyorsabb módja kapcsolat-felvételi nyomtatványunk kitöltése. Természetesen elérhetnek minket postai címünkön, telefonon valamint személyesen az úti-térkép alapján is.

Poliuretán Technológia

Poliuretán Technológia

A poliuretán feldolgozás lényege, hogy a külön tartályokban tárolt A és B komponenst a habosítógép összekeveri és megfelelő hőfokra melegített szerszámba önti. A poliuretán-habgyártó gépek általában két alaprészből állnak: - Habosító egység - Formaadó felfogó-rögzítő egység (habosító szerszámhoz)...

Rozsdamentes Technológia

Rozsdamentes Technológia

Cégünk, 2004 szeptemberében alakult, családi vállalkozásként, melyen belül rozsdamentes kötőelemek-et, csőszerelvényeket és egyéb speciális termékeket, kiegészítőket forgalmazunk. Törekvéseink közé tartozik, hogy vásárlóinkat felkészülten , barátságos környezetben tudjuk kiszolgálni és segíteni őket munkájukban.

Hirdetés
Ruukki

Ruukki

Az acélra és acélszerkezetekre specializálódó Ruukki energiahatékony acélmegoldásokat biztosít ügyfelei számára a jobb élethez, munkához és szállításhoz. A kb. 9000 főt foglalkoztató cég komoly méretű elosztó- és forgalmazói hálózata mintegy 30 országra terjed ki, beleértve a skandináv országokat, Oroszországot és Európa további részeit, valamint a feltörekvő piacokat, köztük Indiát, Kínát és Dél-Amerikát. A cég nettó forgalma 2,8 milliárd euró volt 2012-ben, részvényeit a Nasado Omx Helsinki Értéktőzsdén jegyzik (Rautaruukki Oyj: Rtrks)...

Sári Metál Kft.

Sári Metál Kft.

Profi komplex lemezmegmunkálás - Lézervágás - CNC élhajlítás - hegesztési eljárások - csaphegesztés - CNC lángvágás - CNC plazmavágás - fémalkatrész és fémszerkezet gyártás, felületkezelés- ( szemcseszórás-homokszórás ), kooperációban - horganyzás - nikkelezés - pórfestés. Egyedi vagy sorozatgyártásba felmerülő igényeket, vállalatunk többéves tapasztalata és a feldolgozást segítő technológia, alapos ismerete garantálja. Komplex berendezések kidolgozásakor szorosan együttműködünk partnereinkkel és törekszünk a legoptimálisabb konstrukció elérésére. A tervezést 3D CAD szoftverrel végezzük, amely vizualitás megkönnyíti a munkát és ellenőrzi a konstrukció, anyag és költséghatékony gyártását.

Serleges felvonó és granuláló gyártás, karbantartás

Serleges felvonó és granuláló gyártás, karbantartás

Gépgyártó üzemünkben a granuláló és takarmánykeverő gépeké a főszerep. Ezeken kívül: szemcseszórás és homokszórás kiváló (több, mint 30 éves) tapasztalattal, hozzáértően és rendkívül hatékonyan végezzük el a szemcse felvitelét. Választható szemcse fajtáink: Élessarkú szemcse, Gömbszemcsék - azaz sörét. Az Abrazív Kft. immár több, mint 30 éve foglalkozik szemcseszóró berendezések üzembe helyezésével, gyártásával, telepítésével és szervizelésével. A szemcseszóró berendezések fejlesztését utánozhatatlan minőségben képesek vagyunk elvégezni. Továbbá takarmánykeverő, serleges felvonó, kalapácsos daráló gyártását és beüzemelését is vállaljuk! Találhat még nálunk granuláló gépekhez alkatrészeket is.

Speciális kenőanyagok

Speciális kenőanyagok

Az Interflon kenőanyagai olyan védelmet és kenést nyújtanak, melyek jóval magasabb szinten állnak, mint a legtöbb ásványi- vagy szintetikusolaj alapú kenőanyag. Emellett termékeink ellenállnak a nedvességnek, a szennyeződéseknek, a magas és alacsony hőmérsékletnek valamint a nagy nyomásnak is anélkül, hogy elveszítenék kiváló csúszó tulajdonságukat. A hagyományos petro-kémiai kenőanyagokkal szemben az Interflon termékek a speciálisan különválasztott, lineáris-hosszúláncú molekulájú poly-tetra-fluor-etilén (Ptfe) szemcséivel vannak dúsítva, Teflon márkanévvel ellátva. A Teflon úgy ismert, mint a létező legcsúszósabb szilárd anyag, - nagyjából megegyezik a nedves jég, a nedves jegen csúszási szintjével. Gyakorlatilag semleges minden vegyi anyaggal szemben, nem vizesedik és nem szívja a vizet magába. Ezek pontosan az ideális kenőanyag tulajdonságai.

Vízsugaras és lézer technológia

Vízsugaras és lézer technológia

Vízvágás esetén egy kis átmérőjű, igen nagy nyomású folyadéksugár halad extrém sebességgel a céltárgy felé. Áramában több millió apró részecskét szállít, közel 2.5 szeres hangsebességgel. Ezek a szemcsék speciális, erre a célra előállított nagy szilárdságú kőzet darabkák, melyeket egy adagoló rendszer kever a vízáramba. Becsapódásuk során olymértékű energiát továbbítanak az anyag felé, mintha sok tízezer apró ágyú bombázná a vágósíkot. Mivel a sugár jól fókuszált, (létezik 0.1 mm átmérőjű fúvóka is) ezért csak egy pontos vonal mentén fejti ki vágó hatását. A részecskék eloszlási sűrűsége és apró mérete miatt ebben a vonalban egy rendkívül egységes és pontos anyageltávolítás jön létre. Ez maga a vágási él...

Tuti menü