Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Környezetvédelmi technológia képes leírás - Technológia.tlap.hu
részletek »

Környezetvédelmi technológia - Technológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: technologia.tlap.hu » Környezetvédelmi technológia
Keresés
Találatok száma - 6 db
Akusztikai - Zajcsökentés

Akusztikai - Zajcsökentés

Elsősorban környezeti és munkahelyi zajvizsgálattal, épületakusztikai zajmérésekkel, zajcsökkentéssel és zajszigetelés tervezésével foglalkozik. Honlapunk tanulmányozását azoknak ajánljuk, akik átfogó képet kívánnak nyerni a zajvédelemről, vagy annak csak egy-egy, őket érintő területének ismereteit kívánják elsajátítani zajproblémájuk megoldása érdekében. Javasoljuk, hogy mielőtt zajpanasszal élnek, hatósági eljárást kezdeményeznek, zajt méretnek, zajcsökkentésbe kezdenek, vagy ezekkel kapcsolatban bennünket megkeresnek, tanulmányozzák honlapunkon az Önöket érintő tudnivalókat.

Icewater

Icewater

udjuk, hogy cégének is költséges a ballonos víz... A megoldást már rengetegen használják. Ajánlatunk: Professzionális szűrőrendszerrel felszerelt, vezetékes vízhálózatra köthető automata (meleg, hideg, szobahőmérsékletű, szénsavas víz). Kedvezményes havi fix bérleti díj ellenében, korlátlan fogyasztás! Eddigi költségeinek több mint a felét megspórolhatja, ha nem ballonos automatát használ! Továbbá: Nincsenek kényelmetlen ballonok, nem kell a ballonok tárolásáról gondoskodnia és jóval egyszerűbb a kezelése, mint azoknak, amiket eddig ismert! Cégénél az ivóvíz a lehető legtisztább és legegészségesebb lesz! Nem kell folyamatosan utánrendelnie a ballonokat, és a víz soha nem fogy ki! Mi pénzt és időt tudunk önnek spórolni, és ezen felül még kényelmesebbé és egészségesebbé is tudjuk tenni az ön és munkatársai életét.

Inverter

Inverter

Elsődleges fontosságú számunkra a környezetvédelem. Célunk, hogy a napelem használata minél szélesebb körben elterjedjen. Éppen ezért a vállalati és lakossági napelemes rendszer árát is a lehető legalacsonyabban tartjuk. Ezzel szeretnénk minél több partnerünknek lehetőséget kínálni a környezettudatos energiatermelésre. A napelemes rendszerek megtérülési ideje 8-10 év, élettartamuk meghaladja a 20 évet. Évente akár százezreket is megspórolhat, így befektetésként sem utolsó egy rendszer kiépítése.

Technológia magazin hírek
Újabb magyar műhold állhat pályára
Újabb magyar műhold állhat pályára Újabb magyar műhold állhat Föld körüli pályára jövőre - hangzott el a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön. Dudás Levente, a projekt műszaki vezetője azt mondta, hogy a SMOG-1 2018 második negyedévére kapott startidőpontot, amely azonban valószínűleg tolódik majd. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen fejlesztett Zsebi becenevű...
Második világháborús Moszkitót építenek újjá frissen talált tervek alapján
Második világháborús Moszkitót... Pietsch Judit, az MTI különtudósítója jelenti: Második világháborús Moszkitó...
A Cern adatközpontjában már több mint 200 petabájtnyi adatot tárolnak
A Cern adatközpontjában már több mint... Mérföldkőhöz érkezett az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet adatközpontja...
Műanyag hulladék újrahasznosítás folyamata

Műanyag hulladék újrahasznosítás folyamata

A műanyag hulladék újrahasznosítás technológiai folyamata jellemzően a hulladékkezelők, begyűjtők által összegyűjtött hulladékok válogatása után, anyagfajtára bontva indul, melyeket bálázva, tömörítve adnak át a műanyag újrahasznosítással foglalkozó vállalkozásoknak. A Társasághoz újrahasznosításra kerülő műanyag hulladék típusok: Pe, Pp, Hips. A beérkezett műanyag hulladékok anyagtípustól függően kerülnek az előkészítő üzemben feldolgozásra, ill. indokolt esetben a feldolgozást megelőzően utóválogatásra. Erre akkor kerül sor, ha a vegyes színű fóliabálákból különféle színekre történik az utóválogatás illetve rekeszek esetében Pe-Pp anyagokra...

Pandan

Pandan

A Kft. fő tevékenysége alapvetően a műanyag-feldolgozás, mely során elsősorban nagy műanyaghulladék-tartalmú termékeket gyárt a környezetvédelmi- és az energetikai ipar számára. Továbbá jelentős mértékben végez komplett szolgáltatásokat, fejlesztéseket, kivitelezéseket és fővállalkozásokat is ezen a területen. Az utóbbi munkákat segítik a szakterületek speciális tervezőcégei és szaktervezői, melyekkel a Pandan Kft. évtizedes kooperációs tapasztalatokkal rendelkezik a szennyvíztisztítás, energetika, logisztika, csomagolástechnika és az építőipar területén.

Solar Hungária

Solar Hungária

Számos referenciával kínálunk napkollektoros rendszereket, melyeket igény szerint hőszivattyúval, pellet- vagy faelgázosító kazánokkal, kandallókkal kiegészítve telepítünk. A szolártermikus berendezések alkalmazásával nem csak pénzt takaríthatunk meg, hanem nagymértékben hozzájárulunk környezetünk védelméhez is. ( Egy átlagos családi ház CO2 kibocsájtásának jelentős részét a használati melegvíz és a fűtési energia előállítása teszi ki. Ez akár 30-40%-kal is csökkenthető napkollektorok alkalmazásával! )

Tuti menü