Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műszaki technológia képes leírás - Technológia.tlap.hu
részletek »

Műszaki technológia - Technológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: technologia.tlap.hu » Műszaki technológia
Keresés
Találatok száma - 6 db
Akciós csigahajtómű

Akciós csigahajtómű

Minőségi csigahajtóművek, a Totaloutlet kínálatában. Hajtóműveink nagy teherbírást bírnak, mégis hosszú élettartammal rendelkeznek. Minimális a karbantartás így a szerviz költséggel sem kell foglalkozni. Kedvezően alacsony árakon kínáljuk termékeinket. A csigahajtóműveken kívül nagy teljesítményű villanymotorokat is árulunk webáruházunkban. Rendelés esetén lehetőség van személyes átvételre vagy futáros házhoz szállításra. Raktárunk Csepelen található meg, kényelmesen megközelíthető helyen. Hívjon minket bizalommal.

Energy Connect Kft. -  Vezérlés

Energy Connect Kft. - Vezérlés

Cégünk a Energy Connect Kft. a Relé Centrum webáruházán keresztül, áramközvetítők forgalmazásával foglakozik. Önnek nincs más egyéb dolga, mint kiválasztani, megrendelni és beépíteni a megfelelő fajtájú relét. Eladóink nagymértékű tapasztalattal rendelkeznek így minőségi szaktanácsadással segítjük munkáját. Válogasson Schalk GmbH , Elko EP, HD HUNGÁRIA vagy Perry Electric márkájú reléink közül. Ezen kívül kutyaól fűtéseket, vezérléseket, elfekvő készletből való kifutó termékeket is megtalálhatja választékunkban. Látogasson el weboldalunkra további információkért és böngéssze kínálatunkat és rendeljen tőlünk gyorsan és kényelmesen!

Glikol regeneráló műszaki fejlesztés

Glikol regeneráló műszaki fejlesztés

Az Oiltech Kft fő tevékenységei a változó helyszíneken történő mezőbeni csővezeték építés, valamint olaj- és gázipari technológiaszerelés, továbbá készülékek, berendezések gyártása, helyszíni üzembe helyezése. Jelen K+F projekt ez utóbbi tevékenységhez kapcsolódik, úgy, hogy az ún. glikol regenerátor berendezés műszaki továbbfejlesztését célozza meg. A glikol regenerátor a földgáztermelő kút és a gázgyűjtő-elosztó állomás között elhelyezkedő gázkezelő rendszer egyik igen fontos berendezése. Célja a kitermelt földgáz szárítása során vízzel felhígult technológiai glikol reaktiválása, víztelenítése. A projekt eredményeként létrejövő új továbbfejlesztett berendezés tudományos műszaki újdonsága az, hogy a technológiai folyamat során keletkező ún. hulladék hő minél nagyobb arányban kihasználható legyen.

Technológia magazin hírek
Újabb magyar műhold állhat pályára
Újabb magyar műhold állhat pályára Újabb magyar műhold állhat Föld körüli pályára jövőre - hangzott el a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön. Dudás Levente, a projekt műszaki vezetője azt mondta, hogy a SMOG-1 2018 második negyedévére kapott startidőpontot, amely azonban valószínűleg tolódik majd. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen fejlesztett Zsebi becenevű...
Második világháborús Moszkitót építenek újjá frissen talált tervek alapján
Második világháborús Moszkitót... Pietsch Judit, az MTI különtudósítója jelenti: Második világháborús Moszkitó...
A Cern adatközpontjában már több mint 200 petabájtnyi adatot tárolnak
A Cern adatközpontjában már több mint... Mérföldkőhöz érkezett az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet adatközpontja...
Isv

Isv

Az Isv műszaki szolgáltatásai. Helyszíni felmérés alapján rekonstrukciós ajánlatot készítünk: - sertéstartó telepekre - baromfitartó telepekre Tartástechnológiai gépeket és berendezéseket forgalmazunk megrendelésre, akár egyedi igényeknek megfelelően is, mindkét állatfaj minden hasznosítási irányára. A technológia beszerelésében vezetőszerelőkkel közreműködünk. Vállaljuk a berendezések garanciális és azon túli műszaki ellátását. Pályázati és közbeszerzési eljárásokban meglévő tapasztalatunkkal Önt is segítjük! Referenciáink között megemlítjük a 2008. évi állattartó telepek rekonstrukciójára kiírt európai uniós pályázati körben velünk épülő hatalmas telepeket: Szigetvár, Nak, Abádszalók.

Minen Kereskedelmi és Műszaki Szolgáltató Kft.

Minen Kereskedelmi és Műszaki Szolgáltató Kft.

A Minen Kereskedelmi és Műszaki Szolgáltató Kft. több mint 10 éve az olajipar, vegyipar és erőmű technológia területén alkalmazandó különféle berendezéseket szerelvényeket, és rendszer elemeket forgalmazza, melyek igazodnak ezen területek emelt színvonalú, beruházási, korszerűsítési, építési és karbantartási igényeihez. Vállalkozásunk fő iránya a tervezők, üzemeltetők és karbantartók számára a fejlett műszaki technológia megismertetése, terjesztése és értékesítése, az európai minőségügyi és biztonságtechnikai követelmények biztosítása mellett...

Mitsubishi kompakt FX PLC

Mitsubishi kompakt FX PLC

Meltrade Automatika Kft. széles körűen felöleli a műszaki területet. A cég áthatóan foglalkozik mindennel, ami az ipari robotokat illeti, valamint a hozzájuk kapcsolódó fejlesztésekkel és szoftverekkel is. Tartanak előadásokat is, oktatásokat az üzemeltetők számára, valamint új beruházások kivitelezését is vállalják. A Mitsubishi Electric termékeit forgalmazzák széles választékban, melyekről konkrétumokat a weblapjukon olvashat minden érdeklődő. A termékek részletesen, csoportosítva találhatóak meg az oldalon.

Tuti menü